Ples v Pizze

11.03.2012 10:07

    Dne 9. 3. 2012 se v prostorech Pizza Ponte Liberec Růžodol I uskutečnil historicky 1. ples v Pizze. Tento ples byl pořádán Sborem dobrovolných hasičů Liberec - Sever u příležitosti nedávných oslav MDŽ jako poděkování našim drahým polovičkám za trpělivost a nezištnou pomocnou ruku, bez které si činnost sboru lze jen těžko představit. Slavnostní zahájení proběhlo úderem 20. hodiny a to přivítáním a následným seznámením všech přítomných s připraveným programem. K tanci a poslechu nám po celý večer fantasticky hrála turnovská hudební skupina ZABAR, dále byla připravena soutěž s jak jinak než hasičskou tématikou a své umění předvedla i účastnice soutěže Star Dance Veronika Šmiková.
    Každá vstupenka na ples pak byla vložena do osudí a po slosování obdžel každý účastník plesu jednu z hodnotných cen.
Celá akce se protáhla do brzkých ranních hodin, kdy se spokojení účastníci pokojně rozešli do svých domovů. Při odchodu každá z žen obdržela nezbytnou kytičku.

    Sbor dobrovolných hasičů Liberec - Sever by rád tímto poděkoval všem sponzorům, bez kterých by se podobná akce nedala uspořádat a již dnes se všichni těšíme na další ročníky plesu v Pizze.